Hi, ik ben Yvette

Als puber liep ik vast in het regulier medisch circuit met ‘onverklaarbare’ buikklachten. Inmiddels weet ik wel beter. Voeding was de boosdoener en dus ook de oplossing! Schade en schande werd ik wijzer, ik las er veel over en volgde opleidingen met als doel om andere vrouwen deze zoektocht te besparen.

Ik ben geboren (1976) en opgegroeid in Hilversum. Op mijn 40e verkocht ik mijn huis en ben ik op een zeilboot in Rotterdam gaan wonen. Inmiddels woon ik weer in een huis in Hoek van Holland, dicht bij het strand waar ik zeker 1x per week te vinden ben. Meestal om te wandelen of hard te lopen, maar je pest mij ook niet met een bezoekje aan een leuke strandtent. Lange tijd heb ik mijn praktijk gecombineerd met een loondienstfunctie als directiesecretaresse. In 2021 ben ik volledig gaan ondernemen en voer ik mijn praktijk fulltime.

In mijn praktijk ben je bij mij op het juiste adres als je je herkent in een leven met vage klachten, irritante pijntjes, opvliegende hormonen, je bank krijgt meer aandacht dat je social life of als je een haat-liefde-verhouding met de weegschaal hebt.

Blijf niet lopen met vage klachten die je belemmeren om de beste versie van je zelf te worden!

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken, laat mij je helpen.

Gezonde groet,
Yvette

Niet alle cookies zijn gezond, maar soms is het gewoon nodig ;-) Deze website maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat, dan ga je hiermee akkoord.  

×