voeding en gewicht

Je weet dat je niet ziek bent, maar toch voel je dat het beter kan. Misschien struggle je met je gewicht in de vorm van overgewicht of juist ondergewicht. Een uitgebalanceerd plan qua voeding en supplementen geeft jou de energie om de gezondste versie van jezelf te worden.

Ons lichaam kan alleen goed werken als het beschikt over voldoende goede voedingsstoffen. ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE is gericht op het creëren en in stand houden van alle stoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en om gezond te blijven. Voor een goede gezondheid is goede voeding essentieel. Het doet veel meer dan het lichaam voorzien van de brandstoffen die het nodig heeft voor energie en lichaamswarmte. Het bevat ook alle bestanddelen die de cellen in het lichaam direct of indirect gebruiken bij allerlei andere processen zoals o.a. het herstellen na een virusje en herstellen na het sporten. Het METABOLIC BALANCE TRAJECT bestaat uit een uitgebreide intake en aan de hand van […]

Lees verder

inzicht in je gezondheid

Een gezond persoon heeft wel 1000 wensen, een ziek persoon maar 1: beter worden. Een fysiek ongemak is van grote invloed op ons welbevinden (en op ons humeur). Je kunt niet doen wat je zou willen doen, je wordt beperkt in je concentratie, je bewegingsvrijheid worden er negatief door beïnvloed.

Een BODYSCAN is een frequentie meting van het lichaam. Zie het als een (oude) radio; als die niet lekker op de zender staat dan krijg je ruis en ga je aan de knoppen draaien om weer een goed geluid te krijgen. Na de meting heb je o.a. inzicht in jouw hart- en bloedvatgezondheid, spijsvertering, ontstekingen, vitaminen & mineralen, hormonen en stress in het lichaam. De testresultaten van een BodyScan gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie. Een BodyScan duurt 60 minuten. Een HEALTH CHECK is een praktische check waarbij je inzicht krijgt in je bloeddruk, hartslag, saturatie (zuurstof in het bloed), cholesterol, bloedsuikerspiegel, vaatconditie en je BMI. Tevens bespreken we andere gezondheidsaspecten zoasl […]

Lees verder

ondersteun je gezondheid

Een goede gezondheid zit niet alleen in een potje, maar het is de combinatie met een goede maaltijdsamenstelling en (dagelijkse) beweging en een gezonde leefstijl. Er zit mist in je hoofd, je bent niet fit, je concentratie laat te wensen over, je wilt je (sport)prestaties verbeteren, je hebt onverklaarbare pijntjes. De kans is groot dat je tekorten hebt opgebouwd in je vitaminen en mineralen, je te weining water drinkt en/ of te weinig beweegt.

VITAMINEN, MINERALEN, VETZUREN In essentie heeft eigenlijk iedereen tekorten. De kans is groot dat ook jouw vitaminehuishouding niet op orde is. In mijn praktijk kun je terecht voor veel soorten vitaminen, mineralen en vetzuren. Ik werk met verschillende merken, maar het zijn altijd natuurlijke producten en eventueel Test Based. BLOEDONDERZOEK Laat via een laboratorium jouw bloed, ontlasting of speeksel onderzoeken en krijg meer inzicht in je gezondheid. Deze testen zijn er voor o.a. vitaminen, mineralen, allergieen, darmgezondheid, hart& bloedvaten, hormonen en erfelijkheidsbepalingen. Bloedafname vindt plaats via een vingerprik.

Lees verder

e-book | cursus | lezing

In 2024 ga je op deze pagina het aanbod e-book, cursus en lezing vinden.

Het zal je niet verbazen maar het e-book, de cursus en de lezingen zijn gerelateerd aan de onderwerpen die je ook hier op de site en in de blog leest. Heb je trouwens een leuk of interessant onderwerp voor een blog of heb je een vraag die ik als blog zou kunnen beantwoorden… stuur me even een WhatsApp bericht en ik neem jouw suggestie graag mee!

Lees verder

Niet alle cookies zijn gezond, maar soms is het gewoon nodig ;-) Deze website maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat, dan ga je hiermee akkoord.  

×